Starten met Taiji?

Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versie

Zin om met taijiquan te beginnen maar schrik dat het niet meteen zal lukken? Dan is de starterscursus misschien iets voor jou. Gedurende een heel seizoen kan je elke week, samen met andere beginners, stap voor stap alle technieken en basisoefeningen van taijiquan en qigong aanleren.

Deze reeks telt in het totaal 30 lessen telkens op maandagavond van 19 tot 20.10 uur. De kostprijs voor de hele reeks bedraagt 120 euro en je betaalt in 2 keer: 60 euro bij aanvang van de cursus en 60 euro na de kerstvakantie. De lessen gaan door in het turnzaaltje van basisschool de leertrommel in Opwijk. Wij gebruiken de ingang van de speelplaats aan de achterzijde van de school.

Vrijblijvend proberen kan op maandag 5 en op woensdag 7 september vanaf 19.30 uur in de Sint-Pauluszaal (Processiestraat 18). Dan zijn er 2 korte kennismakingslessen met een woordje uitleg en kan je kennismaken met de lesgevers. Het aantal deelnemers aan de cursus is beperkt tot 20 personen. Wens je nu al in te schrijven, geef dan je naam op via het contactformulier. 

Meer informatie vind je in onze flyer.