Nieuwjaarsreceptie 2016 een groot succes

Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versie

Onze nieuwjaarsreceptie was een groot succes. Niet minder dan 46 van onze leden trokken op donderdag 14 januari naar het Hof ten hemelrijk voor onze ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie.

Marc gaf een introductieles over de nieuwe qigong-reeks die in de B- en C-groepen dit jaar zal ingeoefend worden. Voor wie al een aantal jaren in onze club komt oefenen bevat deze reeks geen grote verrassingen. Vele oefeningen komen ook voor in andere reeksen. De A-groep zal deze nieuwe qigong oefeningen later op het jaar aanleren.

Daarna volgde een voorstelling van onze vereniging. Het is nu meer dan een jaar geleden dat het bestuur werd uitgebreid en dit was een ideale gelegenheid deze mensen aan onze leden voor te stellen. Marc bedankte de bestuursleden hun inzet en de lesgevers, Brigitte, Kim en Peter voor ondersteuning. Onze club groeide in vrij korte tijd van een 20-tal leden uit tot een club van meer dan 80 leden. Zonder extra hulp zou dit niet gelukt zijn. De volledige slideshow kan je hier bekijken.

Tenslotte was het tijd om dit formele gedeelte af te sluiten en een glas te heffen op het nieuwe jaar. Bij en drankje en een hapje (redelijk wat, dankzij de inzet van een 10-tal van onze leden), bleef iedereen nog een hele tijd praten en met elkaar kennis maken.

Foto's volgen later.