Zin om te starten met taiji?

Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versie

Twee jaar geleden voerden wij noodgedwongen een ledenstop in maar nu hebben wij opnieuw de mogelijkheid om nieuwe mensen te verwelkomen in onze school. Heb je zin om deze zomer je eerste taiji-stappen te zetten? Je kan de hele zomer mee oefenen tijdens onze zomerlessen op zondagochtend en donderdagavond. 

Tijdens de zomer ligt de nadruk van onze lessen op rustige en ontspannende oefeningen. Als beginneling kan je zonder problemen het eerste uur gewoon meedoen met de hele groep. Daarna gaan de gevorderden nog een half uur aan de slag met het uitvoeren van taolu's, een opeenvolging van zachte bewegingen die de kern van onze training uitmaken. 

De eerste les voor deze nieuwe lichting is op zondag 23 juni om 9 uur op de speelplaats van basisschool de leertrommel. Toegang is via het kleine poortje achteraan (zie www.taiji.be/locaties). Deze eerste les is uiteraard gratis en is bedoeld als kennismaking. De weken erna kunnen de nieuwelingen meedoen met het eerste uur van elke les. Daarnaast zijn er ook 10 extra lessen (de specials) voorzien na dit eerste uur waar je als beginner extra uitleg en oefeningen krijgt. De datums voor de lessen en de specials vind je terug in de agenda. 

De kostprijs voor alle lessen, inclusief verzekering, is 40 euro. Betalen hoef je maar te doen na de 3e les.

Meer informatie nodig? Inschrijven? Neem contact op via het dit formulier of rechtstreeks via sctaiji@gmail.com. Bellen kan ook op 495/20.18.51